Norton Family -palvelun käytön aloittaminen

Norton Familyn ansiosta lapsesi voivat tutkia verkkoa vapaasti, ja sovellus ilmoittaa samalla sinulle, milloin he käyttävät verkkoa ja missä he vierailevat.

Ota Norton Family käyttöön seuraavien tietojen avulla ja auta lapsiasi käyttämään internetiä turvallisesti. Voit myös ottaa Norton Family -sovelluksen käyttöön mobiililaitteellasi, jotta saat reaaliaikaisia hälytyksiä ja voit muokata perheesi asetuksia koska tahansa. Lue lisää artikkelista Norton Familyn käyttöönotto vanhemman laitteelle.

Voit olla yhteydessä muihin käyttäjiin Norton-yhteisössä ja keskustella suojauksesta tai muista lapsilukkoon liittyvistä aiheista. Löydät meidät myös Twitteristä tai Facebookista.

Video: Norton Familyn asentaminen laitteelle

Nämä videot ovat saatavilla vain englanninkielisinä.

iOS

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v122685181
Käyttöjärjestelmä: Android, ios, windows
Muokattu viimeksi: 14/10/2020