Norton Family -sovelluksen käyttöönotto lapsen iPhonessa tai iPadissa

Voidaksesi parhaiten hyödyntää Norton Family -lapsilukkoa iOS-laitteella sinun tulee ottaa tietyt ominaisuudet tai asetukset käyttöön lapsen iOS-laitteissa. Jos haluat valvoa sivustoja, joilla lapsesi vierailee, sinun tulee myös poistaa käytöstä kaikki muut selaimet lapsen iOS-laitteissa paitsi Norton Family -selain.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v116875818
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 10/08/2021