Norton Family -selainlaajennuksen käyttöönotto

Norton Family -selainlaajennus on pieni ohjelma, jota vaaditaan, jotta tietyt Norton Family -ominaisuudet toimivat. Se on tällä hetkellä saatavilla Internet Explorer-, Mozilla Firefox- ja Google Chrome -selaimiin. Se on otettava käyttöön kaikissa tuetuissa selaimissa, joilla lapsi käyttää internetiä. Seuraavat ominaisuudet vaativat laajennusta:

• hakujen valvonta (HTTPS-sivustot)

• videoiden valvonta

• verkon valvonta (HTTPS-sivustot).

Sellaiset ominaisuudet kuin ajankäytön valvonta ja pikalukitus toimivat, vaikka laajennus olisi poissa käytöstä. Jos lapsen tietokoneessa on Norton Family 3.7.3 tai uudempi versio, Norton Family lisää toisen suojauskerroksen ja näyttää selainkohtaisen estosivun, vaikka lapsi olisi käsitellyt luvattomasti selainlaajennusta, käynnistänyt käyttö tuntemattomana- tai yksityisen selaustilan tai käyttänyt ei-tuettuja kolmannen osapuolen selaimia päästäkseen estetylle verkkosivustolle. Parhaan Norton Family -suojauksen saamiseksi laajennus on kuitenkin otettava käyttöön lapsen selaimissa. Saat ilmoituksen, jos lapsi poistaa selainlaajennuksen käytöstä tai käsittelee sitä luvattomasti.

Laajennuksen käyttöönotto Internet Explorerissa

1. Käynnistä Internet Explorer.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Työkalut-kuvake ja valitse Lisäosien hallinta.

3. Tarkista ladattujen lisäosien luettelosta Norton Family BHO -lisäosan tila.

4. Jos tilana on Ei käytössä, valitse Ota käyttöön.

5. Valitse Sulje.

6. Käynnistä Internet Explorer uudelleen.

Laajennuksen käyttöönotto Mozilla Firefoxissa

1. Käynnistä Firefox.

2. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta valikkokuvake ja valitse sitten Lisäosat.

3. Valitse Lisäosat -sivun vasemmasta reunasta Laajennukset -välilehti.

4. Valitse Norton Family -laajennus ja ota se käyttöön.

5. Parhaan suojan saavuttamiseksi napsauta Salli, jotta laajennus voi käyttää lapsesi verkkotoimintaa yksityisessä selaustilassa.

6. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen.

Laajennuksen käyttöönotto Chromessa

1. Käynnistä Chrome.

2. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta lisävalintakuvake > Lisää työkaluja > Laajennukset.

3. Etsi Norton Family -laajennus ja ota se käyttöön.

4. Jos Chrome-versio on 70 tai uudempi, napsauta oikeasta yläkulmasta Norton Family -kuvaketta > Tämä voi lukea ja muokata sivuston tietoja ja valitse sitten Kaikissa sivustoissa.

5. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen.

Laajennuksen käyttöönotto Microsoft Edgessä

1. Käynnistä Microsoft Edge.

2. Napsauta oikeasta yläkulmasta Asetukset ja muut -kuvaketta ja valitse Laajennukset.

3. Ota laajennus käyttöön liikuttamalla liukusäädintä Asennetut laajennukset -sivun Norton Family -kohdassa.

4. Napsauta oikeasta yläkulmasta Norton Family -kuvaketta > Salli tämän laajennuksen lukea ja muuttaa kaikkia tietoja sivustoissa, joissa käyt ja valitse sitten Kaikilla sivustoilla.

5. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v121520950
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 10/03/2021