Andere producten

Norton Back-up in- of uitschakelen

Wanneer de optie Back-up is ingeschakeld, maakt uw Norton-product automatisch een back-up van uw bestand wanneer uw computer niet actief is. Mocht u het programma tijdelijk willen uitschakelen, dan kunt u dit vanuit het programma zelf doen.

Wanneer u de back-up uitschakelt, verandert de back-upstatus in het hoofdvenster van het Norton-product van Beschermd in Uitgeschakeld. In de status Uitgeschakeld schakelt uw Norton-product alle automatische back-ups van bestanden uit. U kunt de optie Back-up uitvoeren in het hoofdvenster gebruiken als u een back-up wilt maken van de bestanden uit alle back-upsets.

U kunt Back-up in- of uitschakelen vanuit het venster Instellingen, vanuit het venster Back-upinstellingen of vanuit het venster Details van back-up. Dit gaat als volgt:

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828915
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 06/01/2021