Norton-varmuuskopioinnin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Kun varmuuskopiointi on käytössä, Norton-tuote varmuuskopioi tiedostot automaattisesti tietokoneen ollessa käyttämättömänä. Jos haluat kuitenkin poistaa varmuuskopioinnin tilapäisesti käytöstä, voit tehdä sen ohjelman asetuksista.

Kun poistat varmuuskopioinnin käytöstä, varmuuskopioinnin tila Norton-pääikkunassa vaihtuu Suojattu -tilasta Ei käytössä -tilaan. Kun tilana on Poissa käytöstä, Norton-tuote poistaa käytöstä tiedostojen automaattisen varmuuskopioinnin. Voit käyttää Suorita varmuuskopiointi -valintaa pääikkunassa, jos haluat varmuuskopioida kaikkiin varmuuskopiosarjoihin kuuluvat tiedostot.

Voit ottaa varmuuskopioinnin käyttöön tai pois käytöstä Asetukset -ikkunassa, Varmuuskopiointiasetukset -ikkunassa tai Varmuuskopiointitiedot -ikkunassa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828915
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/01/2021