Aktivering og deaktivering af Norton backup

Når Backup er aktiveret, laves der automatisk en backupkopi af dine filer vha. Norton-programmet, når computeren er inaktiv. Du kan dog deaktivere backup midlertidigt ved at slå den fra i selve programmet.

Når du deaktiverer backup, ændres backupstatus i hovedvinduet i Norton-programmet fra Beskyttet til Deaktiveret. I tilstanden Deaktiveret tager Norton-programmet ingen automatisk backup af filer. Hvis du vil lave backup af dine filer fra alle backupsæt, kan du gøre det vha. funktionen Kør backup i hovedvinduet.

Du kan aktivere eller deaktivere backup i vinduet Indstillinger, vinduet Indstillinger for backup eller vinduet Oplysninger om backup.

Sådan aktiveres og deaktiveres backup i vinduet Indstillinger

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Under Kvikkontroller i vinduet Indstillinger skal du gøre et af følgende:

• Deaktiver backup ved at fjerne markeringen i feltet ud for Backup.

• Aktivér backup ved at sætte en markering i feltet ud for Backup.

Sådan aktiveres og deaktiveres backup i vinduet Indstillinger for Norton backup

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Indstillinger for backup.

4. Gør et af følgende i vinduet Indstillinger for backup :

• Du deaktiverer backup ved at flytte knappen Til/Fra til positionen Fra.

• Du aktiverer backup ved at flytte knappen Til/Fra til positionen Til.

5. Klik på Anvend i vinduet Indstillinger.

Sådan aktiveres og deaktiveres backup i vinduet Oplysninger om backup

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Vis detaljer.

3. Under Det kan du foretage dig, i vinduet Oplysninger om backup, skal du gøre ét af følgende:

• Deaktiver backup ved at klikke på Deaktiver backup.

• Aktivér backup ved at klikke på Aktivér backup.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19828915