Aktivering og deaktivering af Norton backup

Når Backup er aktiveret, laves der automatisk en backupkopi af dine filer vha. Norton-programmet, når computeren er inaktiv. Du kan dog deaktivere backup midlertidigt ved at slå den fra i selve programmet.

Når du deaktiverer backup, ændres backupstatus i hovedvinduet i Norton-programmet fra Beskyttet til Deaktiveret. I tilstanden Deaktiveret tager Norton-programmet ingen automatisk backup af filer. Hvis du vil lave backup af dine filer fra alle backupsæt, kan du gøre det vha. funktionen Kør backup i hovedvinduet.

Du kan aktivere eller deaktivere backup i vinduet Indstillinger, vinduet Indstillinger for backup eller vinduet Oplysninger om backup.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19828915
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/01/2021