Uw Norton-accountgegevens bijwerken

U kunt uw persoonlijke gegevens, factureringsgegevens en e-mailvoorkeuren in uw account bijwerken Als u uw wachtwoord bent vergeten of problemen heeft met het ontvangen van de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord, raadpleegt u Uw Norton-account herstellen. Wanneer u uw account heeft gemaakt met een e-mailadres dat u momenteel niet kunt openen of niet gebruikt om u aan te melden bij uw account, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

Voor China, Hongkong, Japan, Korea en Taiwan: ga naar uw Norton store om uw accountgegevens bij te werken.

Uw e-mailadres, wachtwoord en andere persoonlijke informatie bijwerken

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op het tabblad Accountinstellingen op naast de gegevens die u wilt bijwerken.
  3. Wanneer u klaar bent, slaat u uw wijzigingen op.

Uw e-mailvoorkeuren bijwerken

1. Meld u aan bij uw account.

2. Schakel op het tabblad Accountinstellingen het selectievakje naast E-mailvoorkeuren in of uit.

U kunt u ook afmelden voor marketingmails door te klikken op de link Opzeggen onderin de e-mail die u heeft ontvangen.

Uw kaartgegevens bijwerken of toevoegen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u uw kaartgegevens wilt bijwerken, klikt u op het tabblad Factureringsgegevens op en voert u de wijzigingen in. Klik vervolgens op Opslaan.
  3. Als u een nieuwe kaart wilt toevoegen, vult u de kaartgegevens in en klikt u op Opslaan.

Als u problemen ondervindt bij het bijwerken of toevoegen van uw factureringsgegevens, neemt u contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Wanneer u uw factureringsgegevens wilt verwijderen, moet u de abonnementsverlenging uitschakelen voordat u de kaart verwijdert. Lees Uw abonnement met automatische verlenging opzeggen.

Uw LifeLock-lidmaatschapsgegevens bijwerken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54033503
Besturingssysteem: Windows, Mac
Laatste wijziging: 20/11/2021