Uw abonnement met automatische verlenging opzeggen

Als u uw abonnement wilt opzeggen, meld u zich aan bij uw Norton-account en gaat u naar het tabblad Mijn abonnementen om uw instellingen voor verlenging aan te passen. U kunt ook contact opnemen met ons supportteam.

Als u ervoor kiest om automatische verlenging van uw huidige bescherming te annuleren, moet u uw abonnement handmatig verlengen voordat het verloopt. Anders loopt u het risico uw bescherming te verliezen.

Zijn er al kosten in rekening gebracht en wilt u een terugbetaling aanvragen, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Neem contact met ons op

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090818144126EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 09/07/2020