Opdatering af oplysningerne om din Norton-konto

Du kan opdatere dine personlige oplysninger, faktureringsoplysninger og mail-præferencer på din konto. Hvis du har glemt din adgangskode eller har problemer med at modtage mailen med oplysninger om nulstilling af adgangskoden, skal du læse Sådan får du adgang igen til din Norton-konto. Hvis du oprettede din konto med en mailadresse, som du ikke længere har adgang til, skal du kontakte Kundeservice og support.

For Kina, Hong Kong, Japan, Korea og Taiwan: Gå venligst til din Norton Store for at opdatere kontooplysninger.

Opdatering af din mailadresse, adgangskode og andre personlige oplysninger

1. Log på din -konto.

2. På fanebladet Kontoindstillinger skal du klikke på ud for de oplysninger, du vil opdatere.
  3. Gem dine opdateringer, når du er færdig.

Opdatering af mailindstillinger

1. Log på din -konto.

2. På fanebladet Kontoindstillinger skal du markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Mailindstillinger.

Du kan også vælge ikke at modtage flere marketingsmails ved at klikke på linket Afmeld nederst i mailen, som du har modtaget.

Opdatering eller tilføjelse af dine kortoplysninger

1. Log på din -konto.

2. Klik på fanen Faktureringsoplysninger, hvis du vil opdatere eksisterende kortoplysninger og indtast de oplysninger, du vil opdatere, og derefter klikke på Gem.
  3. Hvis du vil tilføje et nyt kort, skal du udfylde kortoplysningerne og klikke på Gem.

Hvis du har problemer med at opdatere eller tilføje dine faktureringsoplysninger, skal du kontakte Kundeservice og support.

Hvis du vil slette dine faktureringsoplysninger, skal du deaktivere automatisk fornyelse af abonnement, før du sletter kortet. Læs Annullering af et abonnement, som automatisk fornys.

Opdatering af LifeLock-medlemsoplysninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54033503
Operativsystem Windows, Mac
Sidst ændret: 20/11/2021