Norton-tilitietojen päivittäminen

Voit päivittää henkilötietosi, laskutustietosi ja sähköpostiasetuksesi tililläsi. Jos unohdit salasanasi tai et saa salasanan palautusviestiä, lue artikkeli Norton-tilin palauttaminen. Jos olet käyttänyt tiliä luodessasi sähköpostiosoitetta, jota et voi tällä hetkellä käyttää kirjautuaksesi tiliisi, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Jos olet Kiinassa, Hongkongissa, Japanissa, Koreassa tai Taiwanissa, päivitä tilisi tiedot Norton-verkkokaupassa.

Sähköpostiosoitteen, salasanan tai muiden henkilötietojen päivittäminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta Tilin asetukset -välilehdeltä päivitettävien tietojen kohdalta.
  3. Tallenna lopuksi päivitykset.

Sähköpostiasetusten päivittäminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Lisää valintamerkki Tilin asetukset -välilehdellä kohtaan Sähköpostiasetukset tai poista se.

Voit myös peruuttaa markkinointiviestien vastaanottamisen napsauttamalla saamasi viestin alareunasta Lopeta tilaus -linkkiä.

Korttitietojen päivittäminen tai lisääminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Jos haluat päivittää Laskutustiedot-välilehdellä nykyiset korttitiedot, napsauta ja kirjoita päivitettävät tiedot. Valitse sitten Tallenna.
  3. Jos haluat lisätä uuden kortin, täytä kortin tiedot ja valitse Tallenna.

Jos sinulla on ongelmia laskutustietojen päivittämisessä tai lisäämisessä, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Jos haluat poistaa laskutustiedot, sinun pitää poistaa tilauksen automaattinen uusiminen käytöstä ennen kortin poistamista. Katso ohjeet artikkelista Automaattisesti uusittavan tilauksen peruuttaminen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54033503
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac
Muokattu viimeksi: 20/11/2021