Laitteen poistaminen Norton Family -tilistä tai laitteen nimeäminen uudelleen

Jos kukaan lapsistasi ei enää käytä tiliin yhdistettyä laitetta, voit poistaa sen koska tahansa kirjautumalla tilillesi. Kun poistat laitteen, Norton Family poistaa laitteen yhteyden, lopettaa laitteen valvonnan ja tyhjentää toimintahistorian. Huomaathan, että tämä vain poistaa laitteen tilistäsi. Norton Familyn asennus on poistettava laitteelta manuaalisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127210795
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 30/07/2020