Alte produse

Eliminarea sau redenumirea unui dispozitiv din contul dvs. Norton Family

Dacă un dispozitiv asociat cu contul dvs. nu mai este utilizat de niciunul dintre copiii dvs., puteți elimina dispozitivul în orice moment conectându-vă la contul dvs. Când eliminați un dispozitiv, Norton Family deconectează dispozitivul, oprește monitorizarea dispozitivului și șterge istoricul activității. Rețineți că acest proces se rezumă la a elimina dispozitivul din cont, iar dvs. trebuie să dezinstalați Norton Family manual de pe dispozitiv.

Soluția a făcut facilă soluționarea problemei mele.

Da Nu

Ajutați-ne să îmbunătățim această soluție.

Vă mulţumim pentru contribuţia adusă la îmbunătăţirea acestei experienţe.

Ce doriţi să faceţi acum?

Căutați soluții sau Contactați-ne.

DOCID: v127210795
Sistem de operare: Windows, Android, iOS
Ultima modificare: 30/07/2020