Een apparaat van uw Norton Family-account verwijderen of hernoemen

Als een apparaat dat aan uw account is gekoppeld niet langer door uw kinderen wordt gebruikt, kunt u het apparaat op elk gewenst moment verwijderen door u aan te melden bij uwaccount.. Wanneer u een apparaat verwijdert, verbreekt Norton Family de verbinding met het apparaat, wordt toezicht op het apparaat stopgezet en de eerdere activiteitengeschiedenis gewist. Met dit proces wordt alleen het apparaat uit uw account verwijderd en moet u Norton Family handmatig van het apparaat verwijderen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127210795
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 30/07/2020