Fjern eller omdøb en enhed fra din Norton Family-konto

Hvis en enhed, der er knyttet til din konto, ikke længere bruges af nogen af dine børn, kan du når som helst fjerne enheden ved at logge på din konto. Når du fjerner en enhed, afbryder Norton Family forbindelsen til enheden, stopper overvågningen af enheden og rydder den tidligere aktivitetshistorik. Bemærk, at denne fremgangsmåde kun fjerner enheden fra din konto, og du skal afinstallere Norton Family manuelt fra enheden.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127210795
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 30/07/2020