Ta bort eller byt namn på en enhet från ditt Norton Family-konto

Om en enhet som är associerad med ditt konto inte längre används av något av dina barn kan du när som helst ta bort enheten genom att logga in på ditt konto. När du tar bort en enhet kopplar Norton Family bort enheten, avslutar övervakningen av enheten och rensar tidigare aktivitetshistorik. Notera att processen endast tar bort enheten från ditt konto och du måste avinstallera Norton Family manuellt från enheten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127210795
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 30/07/2020