Fjerne eller endre navn på en enhet fra Norton Family-kontoen

Hvis en enhet som er tilknyttet kontoen, ikke lenger brukes av noen av barna, kan du når som helst fjerne enheten ved å logge på -kontoen. Når du fjerner en enhet, kobler Norton Family fra enheten, stopper overvåking av enheten, og sletter tidligere aktivitetslogger. Merk: Denne prosessen fjerner kun enheten fra kontoen. Du må avinstallere Norton Family manuelt fra den aktuelle enheten.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127210795
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 30/07/2020