Norton Familyn asennuksen poistaminen laitteelta

Jos lapsi ei enää käytä laitetta, jolle Norton Family on asennettu, tai jos olet poistanut Norton Family -tilisi, voit poistaa Norton Familyn asennuksen laitteilta.

Valitse laitteesi mukainen vaihtoehto:

Norton Familyn asennus on nyt poistettu laitteelta. Muista myös poistaa laite Norton Family -tilistäsi. Lue lisää kohdasta Laitteen poistaminen Norton Family -tilistä tai laitteen nimeäminen uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40472774
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 14/10/2020