Finne Norton-produktnøkkelen

Det er forskjellige måter å finne produktnøkkelen på, avhengig av situasjonen. I de fleste tilfeller trenger du ikke produktnøkkelen for å oppdatere Norton-abonnementet. Hvis Norton-produktet er utløpt eller viser et feilaktig antall abonnementsdager, må du eventuelt laste ned produktet fra den kontoen som har det gjeldende abonnementet. Du finner en mer detaljert veiledning i Laste ned og installere Norton fra kontoen din.

Hvis du ser meldingen «Ugyldig produktnøkkel» når du prøver å aktivere Norton, kan du lese Meldingen «Ugyldig produktnøkkel».

Slik finner du produktnøkkelen

Hvor du finner produktnøkkelen, er avhengig av hvordan du kjøpte Norton-produktet. Velg ett av følgende:

Laste ned og installere Norton

Vanlige feil når du skriver inn produktnøkkel

• Mellomrom i produktnøkkelen genererer en feilmelding.

• Husk å oppgi lisensinformasjonen for det spesifikke produktet du bruker. Lisensinformasjonen for ett Norton-produkt kan ikke byttes med informasjonen for et annet Norton-produkt.

Du kan for eksempel ikke bruke produktnøkkelen for Norton-beskyttelsen når du aktiverer Norton Utilities Premium. Du finner produktnøkkelen for Norton Utilities Premium på siden Mitt abonnementkontoen din.

• Hvis du fremdeles ser en melding som varsler deg om feil eller ugyldig lisensinformasjon, må du kontrollere at du har skrevet inn lisensinformasjonen nøyaktig slik den vises.

Noen tegn (for eksempel tallet 0 og bokstaven O) kan se veldig like ut. Prøv å dobbeltsjekke følgende: bokstavene O, l (liten i), I (stor I) og tallene 0 (null) og 1 (en).

Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Kontakt oss

Video