Hitta Norton-produktnyckeln

Beroende på din situation kan du hitta din produktnyckel på olika sätt. I de flesta fall behöver du inte produktnyckeln för att uppdatera Norton-prenumerationen. Om Norton-produkten har upphört eller visar felaktigt antal prenumerationsdagar så kanske du måste ladda ner produkten från det konto som den aktuella prenumerationen är kopplad till. Mer information finns i Ladda ner och installera Norton fr##~##xE5;n kontot.

Om du ser meddelandet "Ogiltig produktnyckel" när du aktiverar Norton så kan du läsa Meddelande "Ogiltig produktnyckel".

Så här hittar du din produktnyckel

Du kan hitta produktnyckeln utifrån det sätt som du fick Norton-produkten. Välj något av följande:

Ladda ner och installera Norton

Vanliga misstag när du anger produktnyckel

• Mellanslag i produktnyckeln ger upphov till ett fel.

• Se till att du anger licensinformation för den specifika produkt du använder. Licensinformation för en Norton-produkt är inte utbytbar mot en annan Norton-produkt.

Till exempel, du kan inte använda produktnyckeln för ditt Norton-skydd för att aktivera Norton Utilities Premium. Du hittar produktnyckeln för Norton Utilities Premium på sidan Min prenumeration på ditt konto.

• Om du fortfarande ser ett meddelande där det står att licensieringsinformationen är felaktig eller ogiltig ska du kontrollera att du har skrivit in licensinformationen exakt så som den visas.

Vissa tecken (som siffran 0 och bokstaven O) kan se mycket lika ut. Prova att dubbelkolla följande: bokstäverna O, l (gement l), I (versalt I) samt siffrorna 0 (noll) och 1 (ett).

För mer hjälp kan du kontakta Kundtjänst och support.

Kontakta oss