Sådan finder du Norton-produktnøglen

Du kan finde din produktnøgle på flere måder alt efter din situation. I de fleste tilfælde behøver du ikke produktnøglen for at opdatere Norton-abonnementet. Hvis Norton-programmet er udløbet, eller der vises et forkert antal abonnementsdage, skal du muligvis downloade programmet via din konto med det nuværende abonnement. Du kan læse mere i Download og installer Norton via din konto.

Hvis meddelelsen "Ugyldig produktnøgle" vises, når du forsøger at aktivere Norton, skal du læse Meddelelsen "Ugyldig produktnøgle".

Sådan finder du produktnøglen

Du finder produktnøglen på forskellige måder, afhængigt af hvordan du har købt Norton-programmet. Vælg en af følgende muligheder:

Download og installer Norton

Almindelige fejl ved indtastning af produktnøgle

• Mellemrum i produktnøglen forårsager en fejl.

• Sørg for, at du indtaster licensoplysninger for det specifikke produkt, du bruger. Licensinformation for et Norton-produkt kan ikke udskiftes med et andet Norton-produkt.

For eksempel kan du ikke bruge produktnøglen til din Norton-beskyttelse til at aktivere Norton Utilities Premium. Du kan finde produktnøglen til Norton Utilities Premium på siden Mit abonnement for din konto.

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte eller ugyldige, skal du kontrollere, at du har indtastet licensoplysningerne nøjagtigt som vist.

Nogle tegn (f.eks. tallet 0 og bogstavet O) kan se meget ens ud. Dobbelttjek gerne følgende: bogstaverne O, l (lille l), I (stort I); og tallene 0 (nul) og 1 (et).

For mere hjælp, skal du kontakte Kundeservice og support.

Kontakt os

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54413149
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 26/06/2020