Fjerne en enhet fra Norton-kontoen

Du kan når som helst fjerne en enhet fra Norton-kontoen. Hvis du fjerner en enhet, deaktiveres bare tjenesten som er installert på enheten. Den avinstalleres ikke. Når du har fjernet en enhet, kan du ikke vise enheten på Norton-kontoen.

Hvis du bruker en eldre versjon av Norton, kan du ikke fjerne tjenesten eksternt via Norton-kontoen. Du må oppgradere tjenesten til den nyeste versjonen for å få til dette.

Kontroller at enheten er tilkoblet Internett, når du skal fjerne en Norton-tjeneste som er installert på den.

Hvis enheten ikke er tilkoblet Internett, fullfører Norton fjerningen neste gang enheten kobles til Internett.

Fjerne en enhet

1. Logg på kontoen.

2. Gå til siden Enhetssikkerhet og klikk på ellipseikonet (…) under enheten du vil fjerne.

3. Klikk på Fjern enhet i menyen som åpnes.

4. Klikk på Fjern på bekreftelsesskjermen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370992
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 09/10/2020