Ta bort en enhet från Norton-kontot

Du kan ta bort en enhet från Norton-kontot när som helst. Att ta bort en enhet innebär endast att tjänsten som är installerad på enheten inaktiveras, inte att den avinstalleras. När du har tagit bort en enhet kan du inte se den på Norton-kontot.

Om du använder en äldre version av Norton kan du inte ta bort tjänsten med fjärrhantering från Norton-kontot förrän du uppgraderar till den senaste versionen.

Kontrollera att enheten är ansluten till internet när du försöker ta bort en Norton-tjänst som är installerad på den.

Om enheten inte är ansluten till internet så slutför Norton borttagningsprocessen nästa gång enheten ansluts till internet.

Ta bort en enhet

1. Logga in på ditt konto.

2. På sidan säkerhet för digitala enheter klickar du på ellipsikonen (...) som finns under den enhet som du vill ta bort.

3. Klicka på Ta bort enhet i menyn som visas.

4. På bekräftelseskärmen klickar du på Ta bort.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53370992
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 09/10/2020