Een apparaat uit uw Norton-account verwijderen

U kunt op elk gewenst moment een apparaat uit uw Norton-account verwijderen. Wanneer u een apparaat verwijdert, wordt alleen de service die op het apparaat is geïnstalleerd, gedeactiveerd. Deze wordt niet verwijderd. Heeft u het apparaat eenmaal verwijderd, dan kunt u het niet meer in uw Norton-account bekijken.

Als u een oudere versie van Norton gebruikt, kunt u de service pas op afstand uit uw Norton-account verwijderen nadat u een upgrade naar de nieuwste beschikbare versie van uw product heeft uitgevoerd.

Zorg dat uw apparaat met internet is verbonden wanneer u een Norton-service probeert te verwijderen.

Als uw apparaat niet met internet is verbonden, wordt het verwijderingsproces door Norton voltooid wanneer het apparaat verbinding maakt met internet.

Een apparaat verwijderen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op de pagina Apparaatbeveiliging op het ellipspictogram (...) onder het apparaat dat u wilt verwijderen.

3. Klik in het weergegeven menu op Apparaat verwijderen.

4. Klik op Verwijderen in het bevestigingsscherm.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370992
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 09/10/2020