Poista laite Norton-tilistäsi

Laitteen voi poistaa Norton-tilistä milloin tahansa. Jos laite poistetaan, se ainoastaan poistaa laitteelle asennetun palvelun käytöstä eikä poista sen asennusta. Kun laite on poistettu, sitä ei voi enää tarkastella Norton-tilillä.

Jos käytössä on vanhempi Norton-versio, et voi poistaa palvelua etänä Norton-tilillä ennen kuin päivität palvelun uusimpaan versioon.

Kun yrität poistaa Norton-palvelun asennusta laitteesta, varmista, että laitteessa on verkkoyhteys.

Jos laitteessa ei ole verkkoyhteyttä, Norton suorittaa poiston loppuun, kun laite seuraavan kerran muodostaa verkkoyhteyden.

Laitteen poistaminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta Laitesuojaus -sivulla ellipsikuvaketta (…) sen laitteen alapuolella, jonka haluat poistaa.

3. Valitse avautuvasta valikosta Poista laite.

4. Valitse vahvistusnäytöstä Poista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370992
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 09/10/2020