Fjern en enhed fra Norton-kontoen

Du kan fjerne en enhed fra Norton-kontoen når som helst. Fjernelse af en enhed deaktiverer kun tjenesten, der er installeret på enheden, men afinstallerer den ikke. Når du har fjernet en enhed, kan du ikke længere se enheden på din Norton-konto.

Hvis du bruger en ældre version af Norton, kan du ikke fjerne tjenesten eksternt via Norton-kontoen, før du har opgraderet til den nyeste version.

Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet, når du fjerner en Norton-tjeneste installeret der.

Hvis enheden ikke har forbindelse til internettet, gennemfører Norton fjernelsesprocessen, næste gang enheden har forbindelse til internettet.

Sådan fjerner du en enhed

1. Log ind på din konto.

2. På siden Enhedssikkerhed skal du klikke på ellipse-ikonet (…), der findes under den enhed, du ønsker at fjerne.

3. Klik på Fjern enhed i den menu, der vises.

4. Klik på Fjern på bekræftelsesskærmbilledet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370992
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/10/2020