Uw NortonLifeLock-account openen

Via uw NortonLifeLock-account kunt u uw abonnementsgegevens beheren, uw productsleutel vinden, abonnementsverlenging inschakelen of toegang krijgen tot andere services.

Als u geen account heeft, kunt u er een maken.

Als de automatische abonnementsverlenging al in rekening is gebracht en u een terugbetaling wilt, neem dan contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Uw account openen

Als u via Norton.com een product heeft gekocht, heeft u als onderdeel van het aankoopproces al een account aangemaakt, zelfs als dit lang geleden was. Als u uw aanmeldingsgegevens bent vergeten, raadpleegt u Het wachtwoord voor uw account opnieuw instellen.

1. Ga naar my.Norton.com en klik op Aanmelden.

Als u nog geen account heeft, klikt u op Een nieuw account maken en volgt u de instructies op het scherm.

2. Voer uw gebruikersnaam/e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.

3. Als u verificatie in twee stappen heeft ingesteld, voert u de code in die u heeft ontvangen.

4. Bent u uw wachtwoord vergeten, klik dan op Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? en geef uw e-mailadres op.

Lees Het wachtwoord voor uw NortonLifeLock-account opnieuw instellen voor meer informatie.

Norton Password Manager

Stel Norton Password Manager in om u snel en veilig aan te melden bij uw NortonLifeLock- en andere accounts.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370843
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 06/01/2021