Norton-tilin käyttäminen

Norton-tililtä hallitset Norton-tilauksen tietoja, löydät tuotetunnuksen, määrität Automatic Renewal -toiminnon asetuksia ja päivität tietoturvaominaisuuksia. Tilin käyttöä varten laitteella on oltava internet-yhteys.

Norton-tilin käyttäminen

Jos olet ostanut verkkokaupasta jonkin tuotteen, sinulla on ostoksen myötä jo Norton-tili, vaikka ostoksesta olisi pitkäkin aika. Käytä sähköpostiosoitetta ja salasanaa, jotka annoit ostotapahtuman aikana. Jos olet unohtanut Norton-tilisi salasanan, katso artikkeli Norton-tilin salasanan palauttaminen.

1. Käynnistä selain ja siirry osoitteeseen

https://my.norton.com

2. Valitse Kirjaudu sisään ja valitse sitten Tervetuloa Nortoniin -sivulla jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Kirjoita Kirjaudu sisään -välilehdellä tilin sähköposti ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

• Täytä Luo tili -välilehdellä vaaditut kentät ja valitse Luo tili. Tarkat ohjeet löytyvät artikkelista Norton-tilin luominen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370843
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 16/07/2019