NortonLifeLock-tilin käyttäminen

NortonLifeLock-tililtä hallitset tilauksen tietoja, löydät tuotetunnuksen, aktivoit tilauksen uusimisen ja käytät muita palveluita.

Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda tilin.

Jos sinua on jo veloitettu automaattisesti uusiutuvasta tilauksesta ja haluat hyvityksen, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Tilin käyttäminen

Jos olet ostanut Norton.comista jonkin tuotteen, sinulla on ostoksen myötä jo tili, vaikka ostoksesta olisi pitkäkin aika. Jos olet unohtanut kirjautumistiedot, katso artikkeli Tilin salasanan palauttaminen.

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo uusi tili ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

2. Kirjoita käyttäjänimi/sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

3. Jos olet ottanut käyttöön kahden tekijän todennuksen, syötä saamasi koodi.

4. Jos olet unohtanut salasanasi, valitse Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana? ja anna sähköpostiosoitteesi.

Saat lisätietoja artikkelista NortonLifeLock-tilin salasanan palauttaminen.

Norton Password Manager

Ota Norton Password Manager käyttöön, niin voit kirjautua NortonLifeLockiin ja muille tileille kätevästi ja turvallisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370843
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/01/2021