Få tilgang til NortonLifeLock-kontoen

Du kan behandle abonnementsinformasjon, finne produktnøkkelen, aktivere abonnementsfornying eller få tilgang til andre tjenester fra NortonLifeLock-kontoen.

Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en.

Hvis du er belastet for automatisk fornying av abonnementet og ønsker refusjon, kan du kontakte oss på Kundeservice og -støtte.

Få tilgang til kontoen

Hvis du kjøpte et produkt fra Norton.com, selv om det var for lenge siden, har du allerede en konto som en del av kjøpsprosessen. Hvis du ikke husker påloggingsinformasjonen, kan du se Tilbakestille passordet for kontoen.

1. Gå til my.Norton.com og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en konto, klikker du på Opprett en ny konto og følger instruksjonene på skjermen.

2. Skriv inn brukernavn/e-postadresse og passord, og klikk på Logg på.

3. Hvis du har konfigurert tofaktorgodkjenning, skriver du inn koden du har mottatt.

4. Hvis du har glemt passordet, klikker du på Glemt brukernavn eller passord? og angi e-postadressen din.

Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Tilbakestille passordet for NortonLifeLock-kontoen.

Norton Password Manager

Konfigurer Norton Password Manager for å logge på NortonLifeLock og andre kontoer på en enkel og sikker måte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370843
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 06/01/2021