Åtkomst till NortonLifeLock-kontot

Från NortonLifeLock-kontot hanterar du prenumerationsinformation, hittar produktnyckel, aktiverar prenumerationsförnyelse eller får åtkomst till andra tjänster.

Om du inte har ett konto kan du skapa ett.

Om du har debiterats för en prenumeration med automatisk förnyelse och vill ha en återbetalning ska du kontakta Kundtjänst och support.

Åtkomst till kontot

Om du har köpt en produkt från Norton.com, även om det var för länge sedan, har du redan ett konto som en del av köpprocessen. Om du inte kommer ihåg inloggningsuppgifterna kan du gå till Återställ lösenordet för kontot.

1. Gå till my.Norton.com och klicka på Logga in.

Om du inte har ett konto ska du klicka på Skapa ett nytt konto och sedan följa anvisningarna på skärmen.

2. Ange användarnamn/e-postadress och lösenord och klicka sedan på Logga in.

3. Om du har konfigurerat tvåfaktorsautentisering anger du den kod som du har fått.

4. Om du har glömt ditt lösenord klickar du på Glömt användarnamn eller lösenord? och anger din e-postadress.

Mer information finns i Återställ lösenordet för NortonLifeLock-kontot.

Norton Password Manager

Konfigurera Norton Password Manager för att enkelt och säkert logga in på NortonLifeLock-kontot och andra konton.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53370843
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 06/01/2021