Dette gjør du hvis du blir bedt om å fornye Norton-abonnementet

Hvis Norton-abonnementet er utløpt, må du fornye beskyttelsen ved å fullføre kjøpet av fornyelsen. Du kan også fornye abonnementet ved hjelp av en produktnøkkel eller fornyelseskode som du har kjøpt eller mottatt på annet vis. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Fornye Norton-abonnementet.

Slik fornyer du abonnementet

1. Logg på kontoen.

2. Gå til fanen Mitt abonnement og klikk på Forny nå ved siden av abonnementet du vil fornye.

Hvis du har oppgradert den eksisterende Norton-tjenesten, må du avinstallere den fra datamaskinen før du laster ned og installerer den oppgraderte Norton-tjenesten.

Dersom du nettopp har fornyet Norton-abonnementet eller har kjøpt et nytt abonnement, men fremdeles blir bedt om å fornye det, kan du gjøre følgende:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v68204730
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Sist endret: 09/10/2020