Ta reda på vad du gör om du blir ombedd att förnya Norton-prenumerationen

Om Norton-prenumerationen har upphört måste du förnya skyddet genom att slutföra förnyelseköpet. Du kan också förnya prenumerationen med hjälp av en produktnyckel eller en förnyelsekod som du har köpt eller fått. Läs Förnya Norton-prenumerationen om du vill veta mer.

Förnya din prenumeration

1. Logga in på ditt konto.

2. På fliken Min prenumeration klickar du på Förnya nu bredvid prenumerationen som du vill förnya.

Om du har uppgraderat din befintliga Norton-tjänst måste du avinstallera den från datorn och ladda ner och installera den uppgraderade Norton-tjänsten.

Gör så här om du nyligen har förnyat Norton-prenumerationen eller har köpt en ny prenumeration men ändå blir ombedd att förnya produkten:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v68204730
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 09/10/2020