Norton SONAR -ominaisuuden tunnistamien reaaliaikaisten uhkien tarkasteleminen

SONAR suojaa käytön aikana uhilta ja havaitsee tuntemattomia tietoturvariskejä ennalta ehkäisevästi. SONAR havaitsee uudet uhkat sovellusten käyttäytymisen perusteella perinteistä allekirjoituspohjaista uhkien tunnistamista nopeammin. Se suojaa haitallisilta koodeilta jopa ennen kuin virusmääritykset ovat käytettävissä LiveUpdaten välityksellä.

SONAR-suojauksen pitäisi aina olla käytössä. Kun Auto-Protect on poistettu käytöstä, myös SONAR-suojaus on poissa käytöstä eikä tietokonetta suojata uusimmilta uhkilta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62460689
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/08/2020