Norton SONAR -ominaisuuden tunnistamien reaaliaikaisten uhkien tarkasteleminen

SONAR suojaa käytön aikana uhilta ja havaitsee tuntemattomia tietoturvariskejä ennalta ehkäisevästi. SONAR havaitsee uudet uhkat sovellusten käyttäytymisen perusteella perinteistä allekirjoituspohjaista uhkien tunnistamista nopeammin. Se suojaa haitallisilta koodeilta jopa ennen kuin virusmääritykset ovat käytettävissä LiveUpdaten välityksellä.

SONAR-suojauksen pitäisi aina olla käytössä. Kun Auto-Protect on poistettu käytöstä, myös SONAR-suojaus on poissa käytöstä eikä tietokonetta suojata uusimmilta uhkilta.

SONAR-ominaisuuden tunnistamien riskien tarkasteleminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Historia.

3. Valitse Suojaushistoria -ikkunan pudotusvalikosta SONAR-toiminto.

4. Valitse luettelosta riski, jos näkyvissä on riskejä.

5. Noudata Tiedot -paneelin Suositeltu toimi -kohdassa annettuja ohjeita.

Tässä luokassa myös luetellaan kaikki toiminnot, jotka muuttavat tietokoneen määritystä tai asetuksia. Tämän luokan Lisätietoja -toiminto tarjoaa tietoja resursseista, joihin toiminto vaikutti.

Sen varmistaminen, että SONAR-suojaus on käytössä

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Virustorjunta.

4. Siirrä Automaattinen suojaus -välilehden Reaaliaikainen suojaus -kohdan SONAR-suojaus -kytkin Käytössä -asentoon.

5. Valitse Ota käyttöön.

6. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62460689
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/11/2021