Se risici, der registreres af Norton SONAR, i realtid

SONAR giver beskyttelse i realtid mod trusler ved at registrere ukendte sikkerhedsrisici. SONAR identificerer nye trusler ud fra programmernes normal funktionsmåde, hvilket er hurtigere end den traditionelle signaturbaserede trusselsporing. SONAR beskytter computeren mod skadelig kode, før der er udgivet virusdefinitioner på LiveUpdate.

SONAR-beskyttelse bør altid være aktiveret. Når Auto-Protect er slået fra, er beskyttelse vha. SONAR også deaktiveret og din computer er ikke beskyttet mod nye trusler.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v62460689
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/08/2020