Realtimebedreigingen weergeven die door Norton SONAR zijn gedetecteerd

SONAR biedt realtimebescherming tegen bedreigingen en detecteert proactief onbekende beveiligingsrisico's. SONAR identificeert nieuwe bedreigingen op basis van het gedrag van toepassingen. Dit gaat sneller dan de traditionele bedreigingsdetectie op basis van handtekeningen. Het beveiligt u al tegen schadelijke code voordat virusdefinities via LiveUpdate beschikbaar zijn.

SONAR-beveiliging moet altijd ingeschakeld zijn. Wanneer Auto-Protect is uitgeschakeld, is SONAR-beveiliging ook niet actief en is uw computer niet beschermd tegen nieuwe bedreigingen.

Risico's weergeven die zijn gedetecteerd door SONAR

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het hoofdvenster van het Norton-product. Klik vervolgens op Geschiedenis.

3. In het venster Beveiligingsgeschiedenis selecteert u SONAR-activiteit in de vervolgkeuzelijst.

4. Selecteer een risico in de lijst als er risico's worden weergegeven.

5. Volg de Aanbevolen actie in het deelvenster Details.

Binnen deze categorie worden ook alle activiteiten vermeld die de configuratie of instellingen van uw computer aanpassen. De optie Meer informatie voor deze categorie biedt details over de resources die van invloed zijn op de activiteit.

Zorg dat SONAR-beveiliging is ingeschakeld

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op AntiVirus.

4. Zet op het tabblad Automatische bescherming onder Realtimebeveiliging de schakelaar SONAR-beveiliging op Aan.

5. Klik op Toepassen.

6. Klik in het venster Instellingen op Sluiten.