Vise sanntidstrusler som oppdages av Norton SONAR

SONAR gir sanntidsbeskyttelse mot trusler og oppdager ukjente sikkerhetsrisikoer proaktivt. SONAR identifiserer nye trusler basert på virkemåten til programmer, noe som er raskere enn den tradisjonelle signaturbaserte sporingen av trusler. Funksjonen beskytter deg mot skadelig kode, selv før nye virusdefinisjoner er tilgjengelige gjennom LiveUpdate.

SONAR-beskyttelse bør alltid være aktivert. Når Auto-Protect er slått av, er SONAR-beskyttelsen også deaktivert. Da er ikke datamaskinen beskyttet mot nye trusler.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v62460689
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/08/2020