Virhe "Norton 360 on pysähtynyt"

Ratkaise ongelma antamalla Norton 360 -sovellukselle lupa näkyä muiden sovellusten päällä ennen kuin aktivoit laitteen järjestelmänvalvonnan.

VAIHE 1

Sovellusasetusten määrittäminen

Näkyminen muiden päällä -lupien määritysvaiheet saattavat vaihdella laitteen ja Android-version mukaan. Lisätietoja saat laitteen tukidokumentaatiosta.

1. Avaa Android-laitteella Asetukset ja siirry Sovellukset -asetuksiin.

Jos et näe Sovelluksia, vieritä sivua alaspäin.

2. Napauta näytön oikeasta yläkulmasta lisää vaihtoehtoja näyttävää kuvaketta ja valitse sitten Erikoiskäyttö.

3. Napauta Näkyminen muiden päällä.

4. Valitse sovellusluettelosta Norton 360 ja ota muiden päällä näkyminen käyttöön napauttamalla tilamerkkiä.

5. Sulje Asetukset.

Voit nyt ottaa laitteen järjestelmänvalvonnan käyttöön Norton 360 -sovelluksesta.

VAIHE 2

Laitteen järjestelmänvalvonnan ottaminen käyttöön Norton 360 -sovelluksessa

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

2. Valitse aloitusnäytön alalaidasta Aseta laitteen järjestelmänvalvojaksi.

3. Valitse Aktivoi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125107093
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 11/12/2020