Fejl "Norton 360 er stoppet"

Du løser dette problem ved at aktivere tilladelse til visning over andre apps for Norton 360, inden du aktiverer Enhedsadministration.

TRIN 1

Konfigurer appindstillinger

Trinene til konfiguration af tilladelser til 'Tegn over andre apps' kan variere afhængigt af din enhedsproducent og Android-version. Se supportdokumentationen for din enhed for mere hjælp.

1. På Android-enheden skal du gå ind i Indstillinger og derefter til indstillinger for Apps.

Du skal muligvis scrolle ned for at finde den.

2. Tryk på flere indstillinger øverst til højre på ikonet , og tryk derefter på Særlig adgang.

3. Tryk på Vises på toppen.

4. Tryk på Norton 360 på listen over apps og tryk derefter på statusindikatoren for at tænde den.

5. Luk Indstillinger.

Du kan nu aktivere Enhedsadministration fra Norton 360-appen.

TRIN 2

Aktivér Enhedsadministration for Norton 360

1. Start Norton 360-appen.

2. Nederst på Start -skærmen skal du trykke på Indstil Enhedsadministrator.

3. Tryk på Aktivér.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125107093
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/12/2020