Fel "Norton 360 har slutat fungera"

Aktivera överlagringsbehörigheter för Norton 360 för att åtgärda detta innan du aktiverar enhetsadministration.

STEG 1

Konfigurera appinställningar

Stegen för att konfigurera behörigheter för 'Dra över andra appar' kan variera beroende på enhetstillverkare och Android-version. Mer information finns i supportdokumentationen för din enhet.

1. Öppna Inställningar på Android-enheten och gå sedan till inställningarna för Appar.

Du kanske måste rulla nedåt för att hitta dem.

2. I skärmens övre högra hörn trycker du på ikonen fler alternativ och sedan på Specialåtkomst.

3. Tryck på Visa högst upp.

4. I listan över appar trycker du på Norton 360 och sedan på statusindikatorn för att slå på den.

5. Avsluta Inställningar.

Nu kan du aktivera enhetsadministration från Norton 360-appen.

STEG 2

Aktivera enhetsadministration för Norton 360

1. Starta Norton 360-appen.

2. Tryck på Konfigurera enhetsadministratören längst ned på hemskärmen.

3. Tryck på Aktivera.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125107093
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 11/12/2020