Norton-laitesuojauksen pitäminen ajan tasalla

Jos poistat automaattisen LiveUpdaten käytöstä tai olet offline-tilassa, voit tarkistaa, milloin olet viimeksi vastaanottanut Norton-laitesuojauspäivitykset, ja suorittaa tarvittaessa LiveUpdaten, jotta varmistat, että sinulla on uusimmat

• virusmääritykset, jotka suojaavat laitettasi muun muassa haittaohjelmilta, luvattomilta verkkoyhteyksiltä ja roskapostiviesteiltä

• ohjelmapäivitykset, jotka parantavat käyttöjärjestelmän ja laitteiston yhteensopivuutta tai korjaavat suorituskykyyn liittyviä ongelmia tai muita ohjelmistovirheitä.

Kun tilauksesi on ajan tasalla, Norton takaa, että uusimmilta uhkilta suojaavien automaattisten päivitysten vastaanottaminen on helppoa.

VAIHE 1

Edellisen Norton-päivityksen tarkistaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta Tietoturva.

3. Tarkista suojaustilan ilmaisimesta Suojauspäivitykset -kohdan päivämäärä.

4. Jos päiväyksestä on vuorokausi tai pari, suorita LiveUpdate.

VAIHE 2

LiveUpdaten suorittaminen uusimpien Norton-päivitysten hankkimiseksi

Varmista, että tietokoneella on internet-yhteys.

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten LiveUpdate.

3. Kun LiveUpdate-päivitys on valmis, valitse Norton LiveUpdate -ikkunasta OK.

Jos LiveUpdaten suoritaminen on jostain syystä epäonnistunut, voit hankkia uusimmat päivitykset suorittamalla Intelligent Updaterin.

VAIHE 3

Intelligent Updaterin suorittaminen, jos LiveUpdate on epäonnistunut

1. Siirry Intelligent Updater -lataussivulle.

2. Tee jokin seuraavista toimista sen mukaan, mitä Windows-versiota käytät:

• Windows 8.1/8/7/Vista/XP (32-bittinen): Napsauta File Name -kohdan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimi alkaa vuosiluvulla ja päättyy v5i32.exe. Esimerkiksi 20130528-017-v5i32.exe

• Windows 8.1/8/7/Vista/XP (64-bittinen): Siirry 64-bittiset ympäristöt -osaan ja napsauta File Name -kohdan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimi alkaa vuosiluvulla ja päättyy v5i64.exe. Esimerkiksi 20130528-017-v5i64.exe

3. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

4. Kaksoisnapsauta Työpöydällä tallentamaasi tiedostoa.

VAIHE 4

Varmista, että automaattinen LiveUpdate on käytössä

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Virustorjunta.

4. Valitse Virustorjunta -asetusten ikkunasta Päivitykset -välilehti.

5. Siirrä Automaattinen LiveUpdate -rivin kytkin Käytössä -asentoon.

6. Valitse Käytä.

7. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

VAIHE 5

Nortonin asettaminen niin, että päivitykset otetaan käyttöön käynnistämättä laitetta uudelleen

Windows 7- tai Windows 8.1 -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä päivityksiä voidaan ottaa käyttöön käynnistämättä tietokonetta uudelleen.

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Virustorjunta.

4. Valitse Virustorjunta -asetusten ikkunasta Päivitykset -välilehti.

5. Tee Käytä päivityksiä vain uudelleenkäynnistyksen yhteydessä -rivillä jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat saada LiveUpdate-ilmoituksia, joissa kysytään, haluatko ottaa päivitykset käyttöön käynnistämättä laitetta uudelleen, siirrä kytkin asentoon Ei käytössä. Tämä on oletusasetus.

• Jos haluat ottaa päivitykset käyttöön vasta tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, siirrä kytkin asentoon Käytössä.

6. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä ja sitten valitse Sulje.

Video: Norton LiveUpdate, sen edut ja ohjelmien ratkaiseminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v2035127
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/06/2019