Hold Norton enhetssikkerhet oppdatert

Hvis du slår av Automatisk LiveUpdate eller har vært frakoblet, kan du kontrollere når du sist mottok Norton-sikkerhetsoppdateringer for enheten og kjøre LiveUpdate for å forsikre deg om at du har den nyeste oppdateringen etter behov

• virusdefinisjoner som bidrar til å beskytte enheten mot skadeprogrammer, uautorisert nettverkstilgang, spam-e-post og mye mer.

• programoppdateringer som forbedrer kompatibiliteten til operativsystemet eller maskinvaren, justerer ytelsesproblemer eller løser programfeil.

Når abonnementet ditt er aktivt, gjør Norton det enkelt å motta oppdateringer som beskytter deg mot nye trusler, automatisk.

TRINN 1

Kontrollere når Norton sist ble oppdatert

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Sikkerhet i Norton-produktets hovedvindu.

3. Sjekk datoen ved siden av Beskyttelsesoppdateringer under statusindikatoren for sikkerhet.

4. Hvis datoen er eldre enn et par dager, kjører du LiveUpdate.

TRINN 2

Kjøre LiveUpdate for å få den nyeste Norton-oppdateringen

Forsikre deg om at du er tilkoblet Internett.

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på LiveUpdate i hovedvinduet i Norton.

3. Når LiveUpdate er fullført i vinduet Norton LiveUpdate klikker du på OK.

Hvis LiveUpdate har feilet av en eller annen grunn, kan du kjøre Intelligent Updater for å få de nyeste oppdateringene.

TRINN 3

Kjøre Intelligent Updater hvis LiveUpdate mislyktes

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Avhengig av Windows-versjonen din gjør du ett av følgende:

• For 32-biters versjoner av Windows 7/Vista/XP: Klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i32.exe. For eksempel 20130528-017-v5i32.exe

• For 64-biters versjoner av Windows 8.1/8/7/Vista: Gå til delen for 64-biters plattformer, og klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i64.exe. For eksempel 20130528-017-v5i64.exe

Windows Vista- og Windows XP-enheter som kjører Norton, støttes i Vedlikeholdsmodus.

3. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

4. Dobbeltklikk på filen du lagret, på skrivebordet.

TRINN 4

Kontroller at Norton Automatic LiveUpdate er slått på

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

3. Klikk på Antivirus i Innstillinger -vinduet.

4. I vinduet for AntiVirus -innstillinger, trykker du på Oppdateringer -fanen.

5. På raden Automatisk LiveUpdate flytter du bryteren til .

6. Klikk på Bruk.

7. Klikk på Lukk i vinduet Innstillinger.

TRINN 5

Still inn Norton til å søke etter oppdateringer uten å starte enheten på nytt

På enheter med Windows 7/8.1 eller nyere kan du søke etter oppdateringer uten å starte datamaskinen på nytt.

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

3. Klikk på Antivirus i Innstillinger -vinduet.

4. I vinduet for AntiVirus -innstillinger, trykker du på Oppdateringer -fanen.

5. I raden Ta kun i bruk oppdateringer etter omstart gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil motta LiveUpdate-varslinger som spør om du vil bruke oppdateringer uten å starte datamaskinen på nytt, flytter du bryteren til Av. Dette er standardinnstillingen.

• Hvis du bare vil bruke oppdateringer etter at du har startet datamaskinen på nytt, flytter du bryteren til .

6. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk og deretter på Lukk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v2035127
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/04/2021