Norton auttaa sinua pysymään suojattuna haittaamatta pelinopeuttasi

Olitpa sitten kilpapelaaja tai satunnainen pelailija, ymmärrät, kuinka tärkeää on suojata itsesi, kun pelaat tai suoratoistat verkossa. Tiedät, että hakkerit usein kohdistavat hyökkäyksensä pelaajien ja suoratoistajien kotiverkkoihin ja verkkotileihin. Et kuitenkaan halua uhrata tietokoneesi suorituskykyä. Viritetty tietokone, nopea internet-yhteys ja optimoitu kotiverkko ovat välttämättömiä pelijärjestelmäsi toimimiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Siksi yhä useammat pelaajat suojaavat järjestelmänsä Norton Securityllä. Luokkansa parhaiden internet-turvallisuuden ja tietoverkkopuolustuksen lisäksi Norton Security tarjoaa myös suorituskyvyn hallintaan työkaluja, joiden avulla voit optimoida tietokoneesi suorituskyvyn.

Pidimme pelaajat mielessämme, kun suunnittelimme Norton-tuotteita. Emme halua häiritä sinua, kun pelaat suosikkipeliäsi, olipa se sitten DOTA2, League of Legends tai World of Warcraft.

Kuinka Nortonin asetukset määritetään pelaamista varten?

Ominaisuuksiemme avulla voit keskeyttää hälytykset ja taustatehtävät pelaamisen tai suoratoiston ajaksi. Näiden ominaisuuksien ansiosta Nortonilla on mahdollisimman pieni vaikutus tietokoneesi suorituskykyyn.

Hiljainen tila ja koko näytön tunnistus

Äänetön tila

Kun suoritat tärkeitä tehtäviä, katselet elokuvia tai pelaat pelejä koko näytön tilassa, voit määrittää Nortonin niin, ettei hälytysviestejä lähetetä eikä suorituskykyä heikentäviä taustatehtäviä suoriteta. Koko näytön tunnistus auttaa sinua siirtymään hiljaiseen tilaan automaattisesti, kun Norton havaitsee sovelluksen koko näytön tilassa.

Nortonin määrittäminen niin, että hälytykset ja taustatehtävät keskeytetään

• Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

• Napsauta Norton-ikkunasta Asetukset.

• Valitse Asetukset -ikkunasta Hallinta-asetukset.

• Ota hiljainen tila käyttöön Hiljaisen tilan asetuksista Hiljainen tila -riviltä.

• Valitse Käytä ja valitse sitten, kuinka pitkäksi ajaksi haluat keskeyttää ilmoitukset ja taustatehtävät.

• Siirrä Hiljaisen tilan asetuksista Koko näytön tilan tunnistus -rivin kytkin asentoon Käytössä, jotta Norton keskeyttää hälytykset ja taustatehtävät aina, kun koko näytön sovelluksia käytetään.

Norton ottaa äänettömän tilan käyttöön automaattisesti, kun suoritat tehtäviä, jotka vaativat paljon järjestelmäresursseja. Kun äänetön tila on käytössä, Norton pysäyttää taustalla suoritettavat tehtävät ja vapauttaa mahdollisimman paljon resursseja paremman suorituskyvyn saamiseksi.

Pelisi lisääminen äänettömän tilan Käyttäjän määrittämät ohjelmat -luetteloon

• Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

• Napsauta Norton-ikkunasta Asetukset.

• Valitse Asetukset -ikkunasta Hallinta-asetukset.

• Valitse Määritä Hiljaisen tilan asetuksista Käyttäjän määrittämät ohjelmat -riviltä.

• Valitse Äänettömän tilan ohjelmat -ikkunassa kohta Lisää.

• Siirry Lisää ohjelma -valintaikkunassa tiedostoon, jonka haluat lisätä Äänettömän tilan ohjelmat -luetteloon. Valitse tiedosto ja napsauta Avaa.

• Valitse OK.

Kuinka tarkistan Nortonin vaikutuksen tietokoneeseeni?

Norton-suorituskykykaavio ja Windowsin Tehtävienhallinta näyttävät, paljonko Norton käyttää muistia ja suoritinta.

Norton-suorituskykykaavio

Suorituskykykaavion avulla voit tutkia Nortonin vaikutusta tietokoneesi suorituskykyyn. Se antaa kuvallisen esityksen suorittimen ja muistin käytöstä.

Avaa suorituskykykaavioikkuna Norton-ikkunassa (jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa ) kaksoisnapsauttamalla ensin Suorituskyky -kohtaa ja valitsemalla sitten Kaaviot.

Jos tarvitset apua tietokoneesi suorituskyvyn optimointiin, lue artikkeli Tietokone hidas -ongelmien ratkaiseminen.

Kuinka Norton-palomuurin asetukset määritetään peleille?

Älykkään palomuurin Ohjelmanhallinnalla voit hallita tietokoneella olevien ohjelmien verkon käyttöä. Suosittelemme, että vaihdat Ohjelmanhallinnassa peliesi verkon käytön tilaksi Salli. Jos et näe peliä Ohjelmanhallinnan luettelossa, sinun tarvitsee lisätä se.

Pelin lisääminen Ohjelmanhallintaan

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Napsauta Norton-ikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Valitse pelisi Palomuurin asetukset -ikkunasta Ohjelmanhallinta -välilehdeltä löytyvästä luettelosta ja aseta käytön tilaksi Salli.

Jos et näe peliä luettelossa, valitse Lisää.

5. Siirry Valitse ohjelma -valintaikkunassa lisättävän pelin käynnistystiedoston kohdalle.

6. Napsauta Avaa -painiketta.

7. Ohjelman mainetiedot voidaan analysoida Suojaushälytys -ikkunassa.

Norton noutaa ja näyttää mainetiedot sekä suositellun käyttöasetuksen.

8. Valitse avattavasta Vaihtoehdot -valikosta Salli aina ja napsauta OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v120728646
Käyttöjärjestelmä:
Muokattu viimeksi: 19/11/2019