Vær sikker med Norton uden at gå på kompromis med hastigheden, når du spiller

Uanset om du er professionel eller mere almindelig gamer ved du, hvor vigtigt det er at beskytte sig, når man spiller eller streamer online. Du ved også godt, at hackere jævnligt angriber hjemmenetværk og onlinekonti tilhørende gamere og streamere. Men du vil ikke gå på kompromis med computerens ydeevne. En fintunet pc, lynhurtig internetforbindelse og et optimeret hjemmenetværk er afgørende for det bedste resultat, når du spiller.

Derfor foretrækker flere og flere gamere at beskytte sig med Norton Security. Ud over at have den bedste internetsikkerhed og det bedste cyberforsvar har Norton Security værktøjer til styring af ydeevnen, der kan bruges til at optimere din computers ydeevne.

Vi har designet Norton med tanke på gamere. Vi vil ikke forstyrre dig, mens du spiller dit yndlingsspil, uanset om det er DOTA2, League of Legends eller World of WarCraft.

Hvordan konfigurerer jeg Norton til spil?

Vi har sørget for funktioner til midlertidigt at stoppe advarsler og baggrundsopgaver, mens du spiller spil eller streamer. Disse funktioner betyder, at Norton har minimal indflydelse på computerens ydeevne.

Diskret tilstand og Registrering af fuld skærm

Diskret tilstand

Når du udfører vigtige opgaver, ser film eller spiller spil i fuld skærm, kan du konfigurere Norton til at stoppe med at sende advarselsmeddelelser og midlertidigt stoppe baggrundsopgaver, som sænker ydeevnen. Registrering af fuld skærm hjælper dig med automatisk at slå Diskret tilstand til, når Norton registrerer et program, der kører i fuld skærm.

Konfigurer Norton til midlertidigt at stoppe advarsler og baggrundsopgaver

• Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

• Klik på Indstillinger i Norton-vinduet.

• I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

• Under Indstillinger for Diskret tilstand skal du i rækken Diskret tilstand slå Diskret tilstand til.

• Klik på Anvend, og vælg derefter, hvor længe du vil stoppe meddelelser og baggrundsopgaver.

• Under Indstillinger for diskret tilstand i rækken Registrering af fuld skærm skal du flytte knappen til Til for at stoppe Norton-advarsler og baggrundsopgaver, når du bruger programmer i fuld skærm.

Norton aktiverer automatisk Diskret tilstand, når du udfører opgaver, der har et større forbrug af systemressourcer. Når Diskret tilstand er aktiveret, stopper Norton baggrundsaktiviteterne, så de givne opgaver kan afvikles bedst muligt med flest muligt ressourcer for bedre ydeevne.

Tilføj dit spil til Brugerspecificerede programmer i Diskret tilstand

• Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

• Klik på Indstillinger i Norton-vinduet.

• I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

• Klik på Konfigurer i rækken Brugerspecificerede programmer under Indstillinger for Diskret tilstand (manuelt).

• Klik på Tilføj i vinduet Programmer, der aktiverer diskret tilstand automatisk.

• I dialogboksen Tilføj program skal du finde den spilfil, som du vil føje til listen over programmer, der kører i Diskret tilstand. Markér filen, og klik derefter på Åbn.

• Klik på OK.

Hvordan kontrollerer jeg, hvilken indvirkning Norton har på min computer?

Nortons ydeevnegraf og Jobliste i Windows viser Nortons hukommelses- og CPU-brug.

Nortons ydeevnegraf

Med ydeevnegrafen kan du analysere, hvilken effekt Norton har på din computers ydeevne. Den viser en grafisk repræsentation af processorbelastningen og hukommelsesforbruget.

For at åbne vinduet med ydeevnegrafen skal du i Norton-vinduet (hvis du kan se vinduet Mit Norton ved siden af Enhedssikkerhed, klik på Åbn ), dobbeltklikke på Ydeevne og derefter klikke på Grafer.

Hvis du har brug for hjælp til at optimere din computer til maksimal ydeevne, kan du læse Løs problemer med langsom computer.

Hvordan konfigurerer jeg Norton Firewall til mine spil?

Under fanen Programkontrol i den dynamiske firewall kan du angive, hvordan programmerne på computeren skal etablere forbindelse til internettet. Vi anbefaler, at du ændrer adgangen for dine spil til Tillad i Programkontrol. Hvis du ikke kan se spillet på listen Programkontrol, kan du selv tilføje den.

Tilføj spil til Programkontrol

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i Norton-vinduet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. I vinduet Firewall-indstillinger skal du på fanen Programkontrol vælge dit spil på listen og derefter sætte adgang til Tillad.

Hvis du ikke kan se spillet på listen, skal du klikke på Tilføj.

5. I dialogboksen Vælg et program, skal du pege på den eksekverbare fil for det spil, du vil tilføje.

6. Klik på Åben.

7. Vurder programmets tillidsniveau i vinduet Sikkerhedsadvarsel.

Norton henter og viser klassifikationsoplysningerne og den anbefalede adgangsindstilling.

8. I rullemenuen Indstillinger skal du vælge Tillad altid og derefter klikke på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v120728646
Operativsystem
Sidst ændret: 19/11/2019