Norton-suojauksen poistaminen käytöstä väliaikaisesti

Joissakin tapauksissa Norton-tuote saattaa estää tietokoneella esiintyvän epäilyttävän toiminnan, joka vastaa tietoturvauhan toimintaa. Tällaisia toimintoja voivat olla esimerkiksi tiedoston lataaminen, mobiililaitteen automaattinen tietokoneen kanssa tai sovelluksen internet-yhteyden salliminen. Saatat myös saada toistuvia ilmoituksia, joissa kehotetaan käynnistämään tietokone uudelleen.

Jos tiedät, että ilmoituksen laukaisevat toimet tai sovellukset ovat turvallisia, voit poistaa Norton-suojauksen käytöstä määritetyksi ajaksi.

Norton-suojauksen poistaminen käytöstä altistaa tietokoneesi hyökkäyksille. Jos poistat suojauksen käytöstä siksi aikaa, kun suoritat vianmääritystä, muista ottaa se uudelleen käyttöön.

Norton-suojauksen poistaminen käytöstä Windows-tietokoneella

Voit poistaa Norton-suojauksen käytöstä väliaikaisesti kirjautumalla tietokoneelle järjestelmänvalvojan tilillä. Vakiokäyttäjätileillä tietyt asetukset voivat olla poissa käytöstä (ne näkyvät harmaana).

1. Napsauta tehtäväpalkin ilmaisinalueen Norton-tuotteen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse seuraavat:

• Poista Auto-Protect käytöstä

• Poista palomuuri käytöstä

2. Valitse Tietoturvailmoitus -ikkunan avattavasta Valitse kesto -luettelosta, kuinka pitkäksi aikaa haluat poistaa Norton-suojauksen käytöstä.

3. Valitse OK.

Norton ottaa ominaisuudet automaattisesti käyttöön Tietoturvailmoitus -ikkunassa määritetyn ajan kuluttua. Ota Norton-suojaus manuaalisesti käyttöön napsauttamalla tehtäväpalkin ilmaisinalueen Norton-tuotteen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Ota Auto-Protect käyttöön tai Ota palomuuri käyttöön.

Norton Task Notification -ilmoitusten poistaminen käytöstä Windows-tietokoneella

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunassa Hallinta-asetukset.

4. Siirrä Norton Task Notification -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin Ei käytössä -asentoon.

5. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Norton-suojauksen poistaminen käytöstä Mac-tietokoneella

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Suojaa Mac-tietokonettani.

4. Siirrä Automaattiset tarkistukset -rivin kytkin Ei käytössä- asentoon.

5. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Palomuuri.

6. Siirrä Yhteydenesto rivin kytkin Ei käytössä -asentoon.

7. Siirrä Haavoittuvuussuojaus -rivin kytkin Ei käytössä- asentoon.

Voit ottaa suojauksen käyttöön pääikkunan Korjaa nyt -valinnalla.

Video: Nortonin poistaminen käytöstä tilapäisesti ja Norton-ilmoitusten poistaminen käytöstä Windows-laitteella

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v116457581
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac
Muokattu viimeksi: 20/11/2021