Vis dine enheter og rettigheter på din Norton-konto

Min Norton -siden viser alle funksjonene som er inkludert i abonnementsplanen din. Du kan gå gjennom og konfigurere alle funksjonene fra denne siden.

Siden Enheter viser alle enhetene som du har lagt til din Norton-konto. Du kan se sikkerhetsstatusen til enhetene og reagere deretter. Hvis en enhet ikke er koblet til Internett, viser Norton når enheten var på nett sist.

Se dine rettigheter

1. Logg på kontoen.

Min Norton -siden viser alle Norton-funksjonene du kan bruke inntil abonnementet er aktivert.

2. Avhengig av abonnementsplanen kan du gå gjennom eller sette opp en av følgende rettigheter:

• Enhetssikkerhet

• Beskyttelse mot identitetstyveri

• Kredittvurdering og -rapport

• Dark Web Monitoring

• Secure VPN

• Personvernovervåking

• Sikkerhetskopiering i skyen

• Password Manager

• Foreldrestyring

• Skjermforsikring

• Brukerstøtte for Ultimate

• Utilities Premium

Se enhetene dine på Norton-kontoen

Hvis du har fjernet lisensen fra en enhet, vises ikke enheten på siden Enhetssikkerhet.

1. Logg på kontoen.

2. På siden Enhetssikkerhet kan du se alle enhetene du har installert Norton på.

3. Hvis du ikke ser enheten, klikker du på Logg -koblingen nederst i enhetslisten for å se de eldre inaktive enhetene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370989
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 08/01/2021