Sådan viser du enhederne og tjenesterne på din Norton-konto

Siden Mit Norton viser alle de funktioner, som dit abonnement giver adgang til. Du kan gennemgå og konfigurere hver af funktionerne fra denne side.

På siden Mine enheder vises alle de enheder, som du har føjet til Norton-kontoen. Du kan gennemse sikkerhedsstatussen for enhederne og reagere efter behov. Hvis en enhed ikke aktuelt har forbindelse til internettet, viser Norton, hvornår enheden sidst var online.

Se dine tjenester

1. Log ind på din konto.

På siden Mit Norton kan du se alle de Norton-funktioner, som du har adgang til, indtil dit abonnement er aktivt.

2. Afhængigt af dit abonnement kan du gennemgå eller oprette en af følgende rettigheder:

• Enhedssikkerhed

• Beskyttelse mod identitetstyveri

• Kreditværdighed og -rapport

• Dark Web Monitoring

• Secure VPN

• Overvågning af personlige oplysninger

• Cloudbackup

• Password Manager

• Forældrestyring

• Skærmforsikring

• Ultimate Help Desk

• Utilities Premium

Se dine enheder på din Norton-konto

Hvis du har fjernet licens fra en enhed, vises enheden ikke på siden Sikkerhed til digitale enheder.

1. Log ind på din konto.

2. På siden Sikkerhed til digitale enheder skal du se alle dine enheder, som du har installeret Norton på.

3. Hvis du ikke kan se enheden, skal du klikke på linket Historik nederst på enhedslisten for at se dine ældre inaktive enheder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370989
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 08/01/2021