Sådan viser du enhederne og tjenesterne på din Norton-konto

Du kan finde de produkter, du har abonneret på, og de fordele, som dit abonnement tilbyder, ved at logge på din konto. På din konto kan du også se de enheder, som du har installeret din beskyttelse på, dens sikkerhedsstatus og meget mere.

Se dine tjenester

1. Log på din konto.

2. Du kan læse mere om de fordele, der er inkluderet med dit abonnement, ved at holde markøren hen over dit profilikon og derefter klikke på Mine abonnementer.

3. Klik på pil ned under produktnavnet for at se fordelene.

Under abonnementet kan du også se, hvor mange ledige installationslicenser du har tilbage.

Se dine enheder på din Norton-konto

Hvis du har fjernet licensen fra en enhed, vises enheden ikke på siden Sikkerhed til digitale enheder.

1. Log på din konto.

2. På siden Sikkerhed til digitale enheder kan du se alle dine enheder, som du har installeret din beskyttelse på.

3. Hvis du ikke kan se enheden, skal du klikke på linketHistorik nederst på enhedslisten for at se dine ældre inaktive enheder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370989
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 13/02/2024