De apparaten in en licenties van uw Norton-account weergeven

Meld u aan bij uw account om de producten waarop u zich heeft geabonneerd en de voordelen van uw abonnement te bekijken. In uw account kunt u zien op welke apparaten u uw bescherming heeft geïnstalleerd, de beveiligingsstatus van hiervan en nog veel meer.

Uw licenties weergeven

1. Meld u aan bij uw account.

2. Zet de muisaanwijzer op uw profielpictogram en klik dan op Mijn abonnementen om te zien welke voordelen uw abonnement biedt.

3. Klik onder de naam van het product op het pijltje omlaag om de voordelen weer te geven.

Hier ziet u ook het aantal licenties dat u nog kunt installeren.

De apparaten in uw Norton-account weergeven

Als u de licentie van een apparaat heeft verwijderd, wordt dit niet weergegeven op de pagina Apparaatbeveiliging.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Op de pagina Apparaatbeveiliging ziet u alle apparaten waarop u uw bescherming heeft geïnstalleerd.

3. Als u het apparaat niet ziet, klikt u op de link Geschiedenis onderaan de apparaatlijst om uw oude inactieve apparaten weer te geven.