De apparaten in en licenties van uw Norton-account weergeven

Op de pagina Mijn Norton worden alle functies weergegeven waar u volgens uw abonnement recht op heeft. U kunt al deze functies op deze pagina bekijken en instellen.

Op de pagina Apparaten worden alle apparaten weergegeven die u aan uw Norton-account heeft toegevoegd. U kunt de beveiligingsstatus van uw apparaten bekijken en dienovereenkomstig actie ondernemen. Is het apparaat op dit moment niet verbonden met internet, dan geeft Norton de tijd weer waarop het apparaat het laatst online was.

Uw licenties weergeven

1. Meld u aan bij uw account.

Op de pagina Mijn Norton worden alle Norton-functies weergegeven waar u recht op heeft tot uw abonnement actief is.

2. Afhankelijk van uw abonnement kunt u een van de volgende functies waar u recht op heeft, bekijken of instellen:

• Apparaatbeveiliging

• Bescherming tegen identiteitsdiefstal

• Kredietscore en -rapport

• Dark Web Monitoring

• Secure VPN

• Toezicht op privacy

• Cloudback-up

• Wachtwoordbeheer

• Ouderlijk toezicht

• Screen Care

• Ultimate Help Desk

• Utilities Premium

De apparaten in uw Norton-account weergeven

Wanneer u de licentie van een apparaat heeft verwijderd, wordt dit niet weergegeven op de pagina Apparaatbeveiliging.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Op de pagina Apparaatbeveiliging kunt u alle apparaten bekijken waarop u Norton heeft geïnstalleerd.

3. Als u het apparaat niet ziet, klikt u op de link Geschiedenis onderaan de apparaatlijst om uw oude inactieve apparaten weer te geven.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370989
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 08/01/2021