Konfigurere Autoutfyll passord i Norton Password Manager

Med funksjonen Autoutfyll passord i Norton Password Manager kan du enkelt fylle ut påloggingsinformasjon på nettsteder og i andre apper automatisk. Funksjonen bruker adressene og betalingsinformasjonen du har lagret, for å fylle ut påloggingsinformasjonen din automatisk på nettsteder. Hvis du vil bruke Autofyll passord på en iOS-enhet, må du aktivere Autofyll passord fra alternativet Innstillinger.

Hvis du vil bruke Autoutfyll passord, velger du følgende, avhengig av operativsystemet:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v132319245
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/08/2021