Konfigurere Autoutfyll passord i Norton Password Manager

Med funksjonen Autoutfyll passord i Norton Password Manager kan du enkelt fylle ut påloggingsinformasjon på nettsteder og i andre apper automatisk. Funksjonen bruker adressene og betalingsinformasjonen du har lagret, for å fylle ut påloggingsinformasjonen din automatisk på nettsteder. Hvis du vil bruke Autofyll passord på en iOS-enhet, må du aktivere Autofyll passord fra alternativet Innstillinger.

Hvis du vil bruke Autoutfyll passord, velger du følgende, avhengig av operativsystemet:

Jeg har en iOS-enhet

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iOS-enheter som kjører iOS 12 eller nyere

1. Start appen Norton Password Manager.

2. Gå til skjermen Hvelv og trykk på Meny -ikonet Deretter trykker du på Innstillinger.
  3. Trykk på Passord og kontoer.

4. På skjermen Passord og kontoer trykker du på Autoutfyll passord.

5. På skjermen Autoutfyll passord går du til TILLAT UTFYLLING FRA og trykker på Norton Password Manager.

Logg på hvelvet i Norton Password Manager når du blir bedt om det.

6. Trykk på OK på bekreftelsesskjermen.

Når du har konfigurert automatisk utfylling av passord, går du til skjermen Autoutfyll passord og fjerner avmerkingen for iCloud-nøkkelring.

Jeg har en Android-enhet

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iOS-enheter som kjører 8.0 eller nyere

1. Start appen Norton Password Manager.

2. Gå til skjermen Hvelv og trykk på Meny -ikonet Deretter trykker du på Innstillinger.
  3. På skjermen Innstillinger trykker du på Hvelv.

4. Velg ett av følgende:

• For at automatisk utfylling skal fungere i nettlesere på Android-enheter, aktiverer du Autoutfyll i nettlesere på skjermen Hvelv.

• For at automatisk utfylling skal fungere i andre apper, aktiverer du Autoutfyll i apper på skjermen Hvelv.