Salasanan automaattisen täytön määrittäminen Norton Password Managerissa

Norton Password Managerin salasanan automaattinen täyttöominaisuus täyttää kätevästi verkkosivustojen ja sovellusten kirjautumistiedot automaattisesti. Se käyttää tallentamiasi osoitteita ja maksuja kirjautumistietojen automaattiseen täyttämiseen verkkosivustoilla. Jos haluat käyttää salasanojen automaattista täyttöä, iOS-laitteessasi on oltava iOS 12 -käyttöjärjestelmä tai uudempi ja Täytä salasanat automaattisesti täytyy olla käytössä asetuksissa. Jos haluat täyttää salasanat automaattisesti Android-laitteella, siinä on oltava Android 8.0 -käyttöjärjestelmä tai uudempi versio.

Salasanan automaattisen täytön määrittäminen iOS-laitteissa

Tämä toiminto on käytettävissä vain iOS 12 -käyttöjärjestelmässä ja sitä uudemmissa.

1. Käynnistä Norton Password Manager -sovellus.

2. Napauta Varasto -näytössä valikkokuvaketta ja napauta sitten Asetukset.

3. Napauta Tilit ja salasanat.

4. Napauta Salasanat ja tilit -näytöllä Täytä salasanat automaattisesti.

5. Napauta Norton Password Manager Täytä salasanat automaattisesti -näytöllä kohdassa SALLI TÄYTTÄMINEN KOHDASTA.

Kirjaudu Norton Password Managerin varastoon pyydettäessä.

6. Valitse vahvistusikkunasta OK.

Kun olet määrittänyt salasanan automaattisen täytön, siirry kohtaan Täytä salasanat automaattisesti ja poista valinta kohdasta iCloud-avainnippu.

Salasanan automaattisen täytön määrittäminen Android-laitteilla

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Android 8.0 -käyttöjärjestelmässä ja sitä uudemmissa versioissa.

1. Käynnistä Norton Password Manager -sovellus.

2. Napauta Varasto -näytössä valikkokuvaketta ja napauta sitten Asetukset.

3. Valitse Asetukset -näytöstä Varasto.

4. Jos haluat käyttää automaattista täyttöä Android-laitteen Google Chrome -selaimella, ota Chromen automaattinen täyttö käyttöön Varasto -näytöllä.

5. Jos haluat käyttää automaattista täyttöä muissa sovelluksissa, ota Sovelluksen automaattinen täyttö käyttöön Varasto -näytöllä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132319245
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 04/08/2020