Salasanan automaattisen täytön määrittäminen Norton Password Managerissa

Norton Password Managerin salasanan automaattinen täyttöominaisuus täyttää kätevästi verkkosivustojen ja sovellusten kirjautumistiedot automaattisesti. Se käyttää tallentamiasi osoitteita ja maksuja kirjautumistietojen automaattiseen täyttämiseen verkkosivustoilla. Jos haluat käyttää salasanojen automaattista täyttöä iOS-laitteessa, sinun on täytyy ottaa käyttöön vaihtoehto Salasanojen automaattinen täyttö asetuksissa.

Jos haluat käyttää salasanan automaattista täyttöä, valitse käyttöjärjestelmän mukaan yksi seuraavista:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132319245
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/08/2021