Konfiguration af automatisk udfyldning af adgangskoder i Norton Password Manager

Adgangskode-automatisk udfyldning i Norton Password Manager lader dig automatisk udfylde login-oplysninger på hjemmeside og i andre programmer. Den bruger de adresser og betalinger, du har gemt, til automatisk udfyldning af login-oplysninger på websteder. For at kunne bruge Autoudfyld adgangskoder på en iOS-enhed skal du aktivere indstillingen Autoudfyld adgangskoder i Indstillinger.

For at bruge Autoudfyld adgangskoder skal du, afhængigt af operativsystemet, vælge et af følgende:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132319245
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/08/2021