Ställ in automatisk ifyllning av lösenord i Norton Password Manager

Med funktionen Lösenordsautoifyllning i Norton Password Manager kan du enkelt fylla i inloggningsinformation på webbplatser och andra program automatiskt. Den använder adresserna och betalningarna som du sparade för att automatiskt fylla din inloggningsinformation på webbplatser. För att använda lösenordsautomatisering måste iOS-enheten ha iOS 12 eller senare och Fyll i lösenord automatiskt måste aktiveras från alternativet Inställningar. För att använda automatisk ifyllning av lösenord på en Android-enhet måste du ha Android 8.0 eller senare.

Konfigurera Autofill av lösenord på iOS-enheter

Den här funktionen är endast tillgänglig på iOS-enheter som kör iOS 12 eller senare versioner.

1. Starta appen Norton Password Manager.

2. På skärmen Valv trycker du på Meny -ikonen och tryck sedan på Inställningar.

3. Tryck på Lösenord och konton.

4. På skärmen Lösenord och konton, tryck på Fyll i lösenord automatiskt.

5. På skärmen Automatiskt fyll i lösenord, under TILLÅT ATT FYLLA I FRÅN, tryck på Norton Password Manager.

Logga in till ditt Norton Password Manager-valv när du får en uppmaning.

6. På bekräftelseskärm trycker du på OK.

Efter inställning av Fyll i lösenord automatiskt, navigera till skärmen Fyll i lösenord automatiskt och avmarkera iCloud Keychain.

Konfigurera automatisk ifyllning av lösenord på Android-enheter

Funktionen är endast tillgänglig på Android-enheter som har 8.0 eller senare

1. Starta appen Norton Password Manager.

2. På skärmen Valv trycker du på Meny -ikonen och tryck sedan på Inställningar.

3. På skärmen Inställningar, tryck på Valv.

4. För att fyll i automatiskt ska fungera i Google Chrome-webbläsaren på Android-enheter måste du aktivera Automatisk ifyllning för Chrome på skärmen Valv.

5. För att fyll i automatiskt ska fungera i andra appar måste du aktivera Automatisk ifyllning för appar på skärmen Valv.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132319245
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 04/08/2020